viernes, 19 de abril de 2013

Espacio de Sílvia Font


En aquellos momentos que necesitamos algo más que una amiga o amigo para decir, confesar lo que resulta penoso incluso para nosotras mismas, se nos pasa por la cabeza ponernos en contacto con personas preparadas para escuchar y ayudar.  Pero no siempre estas personas nos brindan lo que necesitamos, y ahora me refiero a ese brillante "algo" que está más allá de la ayuda.
Porque no alcanza con tener una profesionalidad excelente, se han de cumplir otros requisitos: experiencia, madurez, inteligencia, nobleza, sencillez... y sobre todo no estancarse en los terrenos de la mente, que existen muchos otros.  Pues la mente sin el entorno, deja de ser, aunque no de existir.  Por ello recomiendo a mi amiga Sívia Font para estos espacios en que necesitamos compartir.  No solo porque además de terapeuta Gestalt es antropóloga (esencial casamiento) sino porque es también trabajadora social y lo más importante de todo: una maravillosa persona.

La Teràpia Gestalt tracta de transmetre una actitud en la que són essencials l'aquí i l'ara, la consciència i la responsabilitat posant atenció en els nivells emocional, corporal i mental. 
"Tomar conciencia, darse cuenta.  Percibir.  Esto es Gestalt".  Barry Stevens.
T'acompanyo en la creació d'un espai en el que atendre allò que et bloqueja, per exemple un conflicte, una crisi personal, ansietat, un procés de dol.  Conéixer parts de tu negades, veure automatismes apresos que potser fan d'obstacle en la teva vida.  Un espai de reflexió, de mirar-te a tu, i a tu en relació amb l'entorn; al teu interior i on aprendre a viure més conscientment. 

Inici d’un espai terapèutic, d’autoconeixement i de trobada amb tu mateix/a i amb els/les altres on amb l’acompanyament i la facilitació mitjançant la Teràpia Gestalt, la paraula, l’expressió artística, el treball amb els somnis, les dinàmiques corporals i de moviment, la música, etc., podràs posar llum i treballar aspectes que et bloquegen o fan de petits entrebancs en el teu dia a dia.

"(...) El crecimiento en términos gestálticos, es un proceso de auto-aceptación y auto-confianza (...)". Celedonio Castanedo.

A càrrec de Sílvia Font (Terapeuta Gestalt, formada en psicoteràpia integrativa per la Fundació Clàudio Naranjo, Antropòloga, Treballadora Social . Amb formació en Dinàmica de Grups i Teràpia de Processos)

Periodicitat: Quinzenal (pendent de confirmar). La data és aproximada.

La proposta consistirà en trobades quinzenals per treballar en grup, en el que introduirem els conceptes bàsics de la Teràpia Gestalt per començar a treballar aspectes com el contacte amb un/a mateix/a i amb els altres, els estils alhora de relacionar-nos, el contacte amb la pròpia necessitat, etc. També es donarà espai, en funció del grup i del temps a aspectes que per les diferents persones  siguin importants. També reflexionarem sobre la importància del vincle i de lo grupal.
No cal un contacte previ amb la Teràpia Gestalt.

Per més informació i contacte:
Sílvia Font - sfjansa@gmail.com - 687.950.798

Pots trobar la informació també al facebook: Sílvia Font Teràpia Gestalt, i compartir-la amb qui et vingui de gust i pensis que li pot interessar.

Si per altra banda tens ganes de començar un procés terapèutic a nivell individual també pots contactar a través de les mateixes dades. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario